top of page

Gerechtigheid voor BHV/EHBO Instructeurs

BHV/EHBO instructeurs komen nu OOK in aanmerking voor tegemoetkoming.


Wij zouden geen goede branchevereniging zijn indien wij niet voor jullie als zelfstandige BHV/EHBO ondernemers in de bres zouden springen, voor een tegemoetkoming in jullie inkomstenderving ten gevolge van de algehele misère rondom de Corona uitbraak in maart 2020. Die gezien de beroerde voortekenen ook nog wel eventjes zal voortduren.

Nu waren er al wat regelingen voor ondernemers en bedrijven met personeel, maar veel van onze leden zijn éénpitters en daarmee zelfstandig ondernemer, die of alles in eigen beheer regelen en uitvoeren of deels worden ingehuurd door externe partijen (importeurs, distribiteurs) die op basisvan nul uur contracten en geen sociale lasten, wel jullie kwaliteiten willen benutten voor opleidingen. En iedereen die onder dit soort constructies werkzaamheden verricht, staat nu dan mooi met lege handen, omdat het cursusaanbod al vele maanden onder de huidige condities niet is toegestaan! En je vanuit die ‘werkgevers’ ook geen andere werkzaamheden of extra bijstand hebt gekregen. Natuurlijk is achterover hangen en meehuilen met de wolven in het bos en intussen je handje ophouden als zelfstandig ondernemer niet aan jullie besteed. Zo denken wij er natuurlijk ook over. Maar het duurt nu inmiddels wel erg lang en de rek is er nu echt wel uit inmiddels. Want ook jullie zijn opleiders en in tegenstelling tot webwinkel verkoop, ligt dat ‘gewoon’ noodgedwongen stil.

Dus goed nieuws dat er dankzij onze inspanningen nu OOK VOOR JULLIE per 1 februari 2021 een mogelijkheid in het leven is geroepen, om wèl in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming. Uiteraard zij hier net als voor andere zelfstandige ondernemers en branches ook allerhande regels en eisen onder andere qua urencriterium grens aan verbonden, maar…. iets is beter dan niets, toch? Stuur ons als aangesloten lid van de KVBE even een e-mailtje of neem contact op met het KVBE secretariaat. We helpen je graag verder met de relevante informatie.


PS. Natuurlijk zullen we ook NIET KVBE leden van dienst zijn. Maar we geven we je dan graag ook in overweging om je bij ons aan te sluiten, zodat we samen en met elkaar nog meer kunnen bereiken.

コメント


Anker 1

10007 keer bekeken

bottom of page