top of page
Hand stapel van Happy Group
EME Logo 2020 Groot.png

EME Prevent & Rescue

EME / Prevent & Rescue International is sinds begin jaren '90 al actief op het terrein van: Advies, begeleiding, in- en verkoop van veiligheid- en trainingsmaterialen, alsmede het verstrekken van allerhande opleidingen en trainingen op dit terrein.

Vereniging van BHV EHBO Instructeurs

Modumed.png

Modumed

Modumed is de specialist in professionele modulaire (medische)opleidingen voor bedrijven, particulieren en industrie.

Save and Care.png

Save and Care

Save and Care biedt medische keuringen aan voor sportduikers, maar ook beroepsduikers, de offshore en de werknemers. Voor die doelgroepen levert Save and Care professionele en kwalitatief hoogstaande medische keuringen.

Tech Medic Response.jpg

Tech-Medic Respons

Tech-Medic-Respons is de EHBO opleider voor Nederland en daarbuiten. Volg zelf een Eerstehulpverlener cursus.

Hand stapel van Happy Group
LOGO_ FRRE.png

FRRE

FRRE verzorgt trainingen op maat en streeft bij ieder vraagstuk naar excellentie. De focus ligt bij speciale klussen, die in ogen van veel andere aanbieders 'buiten de comfort zone' liggen. Bij FRRE gaan we uit van een 'niet standaard klus', zoals de focus op calamiteitenbestrijding binnen de 'zware' industrie als specialisatie.

ARBO.png

ARBO SAFE B.V.

De lang gezochte opleider voor je EHBO & BHV diploma. 

Wij voeren ook AED controles uit, waarbij we alle eigenschappen kunnen doormeten (lees fabrieksinstelling). Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van teams die mensen moeten redden

uit met toxische stoffen besmette locaties.

logorescsupport24.png

Resc. support bhv

BHV training in de eigen werkomgeving is een uitstekende manier om uw bedrijfshulpverlening effectief te organiseren. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, verzorgen wij maatwerkopleidingen.

petralogo.png

Petra Ruijgrok Trainingen

Petra Ruijgrok Trainingen is CRBKO geaccrediteerd en verzorgt scholing/begeleiding in de Transportsector en Zwembadsector. Vakbekwaamheid en veiligheid staan centraal.

Hand stapel van Happy Group
scoutingehbo logo def 2.jpg

Van Aalderen Safetytraining & advies

René van Aalderen is sinds 2006 professioneel instructeur BHV en EHBO.

Naast de standaard BHV en EHBO opleidingen heeft hij ruimte ervaring in de evenementen- en rampenhulpverlening.

Voor specialistische EHBO zoals Reanimatie/AED, Sportletsels, Wandelletsels, EHBO aan kinderen en Survival EHBO kunt u ook bij René terecht.

Zinken.png

Zinken Training & Advies

Training en advies is een trainings- en adviesbureau dat zich richt op scholing, training en advisering van met name mensen uit het onderwijsveld.

Voshaar.png

Voshaar Outdoor & Education

De Voshaar is opgericht in 1977 en begonnen als sportcentrum met als specialisatie atletiek, loop-, conditie- en survivalruntraining.
Vanaf 2001 is de Voshaar ook opleidingsgericht bezig wat naast deeltijdopleidingen resulteerde in een Voltijd MBO Sport en Bewegen opleiding gericht op ‘Outdoor’ en ‘Wildernis’.

logo.png

A.L.M.T.S. Group V.O.F.

De A.L.M.T.S.Group is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in acute hulpverlening in de evenementenzorg. Of het nu gaat om sportevenementen, house & dance-evenementen, themafeesten of het begeleiden van filmopnames;

A.L.M.T.S.Group levert voor alle gelegenheden goed opgeleide en gediplomeerde (para-) medische hulpverleners.

Hand stapel van Happy Group
nog geen logo.png

Summerspring BV

Summerspring BV is gespecialiseerd in het geven in trainingen op gebied van bedrijfsveiligheid, hulpverlening en duiken.

dividiving.png

Vymic / Divi Diving

Vymic / Divi Diving geeft een breed scala aan EHBO opleidingen. De opleidingen volgen de trainingsrichtlijnen van Divers Alert Network (DAN) en Emergency First Response (EFR) met moderne hulpmiddelen. Vanuit EFR kan ik ook instructeurs opleiden waardoor je binnen je bedrijf je eigen EHBO-trainingen kan gaan geven.

R3B Safety & Rescue.png

R3B Safety & Rescue

R3B Safety & Rescue is expert op het gebied van veiligheid en hulpverlening in het werkgebied van de industrie en de hulpdiensten. Als partner in veiligheid focust R3B Safety & Rescue zich op het bieden van totaaloplossingen voor veilig werken, bedrijfshulpverlening en georganiseerde redding.

nog geen logo.png

Geoson B.V.

Meer informatie over Geoson vindt u hier binnenkort.

Hand stapel van Happy Group
scuba devil.png

Scuba Devil

Meer informatie over Scuba Devil vindt u hier binnenkort.

soterios.png

Soterios

Wij willen jou leren om hulp te verlenen als dat nodig is. Praktisch en simpel, leren door te doen en herhaling.
Eerste hulp is niet moeilijk je moet het gewoon doen.

Global-Care4U.png

Global-Care4U

Bij Global-care4U bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op EHBO en BHV gebied.

Logo_Montroux_2014_transparant.png

Montroux

In 2007 hebben we besloten om deze hobby om te zetten in een bedrijf. Vanaf dat moment was de duikschool een feit. We hebben duikervaring opgedaan bij diverse duikorganisaties (PADI, SSI, NOB / CMAS) in een aantal landen waaronder: Nederland, Egypte, Turkije, Cyprus, Indonesië, Zanzibar, Engeland, Gran Canaria en Spanje. De duikschool verzorgt opleidingen van de organisaties DIWA en DAN. Van beginner tot professional, voor alle opleidingen van deze organisaties kunt u bij ons terecht.

Hand stapel van Happy Group
15066792348dbfb7e70007e1230dc1978e5c7138

COTA Brand-Veiligheid

C.O.T.A. Brand-Veiligheid is uw veiligheidspartner en opleidingsinstituut op het gebied van Arbeids- en Brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor preventie en veiligheid gerelateerde opleidingen zoals o.a. BedrijfsHulpVerlening (BHV), EHBO, Eerste Hulp Aan Kinderen, Reanimatie , BLS, AED, MFFA, en VCA-(VOL).

JKD LOGO.jpeg

Jan Korbee

Jan Korbee is een Duik Instructeur en profesioneel duiker.

Video Logo.png

Bos Veiligheidstrainingen

Natuurlijk gaat niemand er vanuit dat er wat misgaat op het werk. Maar stel dát er wat gebeurt, is iedereen dan goed voorbereid? Weet elke collega wat er gedaan moet worden? Goed getraind zijn betekent optimaal voorbereid zijn op calamiteiten in het bedrijf. Dat voelt veilig.

logo-binnenkant-wit.png

Elon Brandbeveiligingen

Wij werken al 45 jaar aan uw veiligheid en leveren maatwerk. Geen klant is immers hetzelfde, daarnaast hebben wij als eerste in onze branch een bewuste overstap gemaakt op fluor vrije producten, zodat ook het milieu volledig ontzien wordt.

Hand stapel van Happy Group
de jonges logo.jpeg

De Jongens van Outdoor

De Jongens van Outdoor is dé organisator van outdoor-evenementen in Noord-Nederland. Wij willen avontuur in leven houden! Wil je naar buiten om iets leuks te doen, jong of oud, alleen of met familie of vrienden? Een teamuitje, personeelsfeestje of wat voor evenement dan ook? Zoek niet verder, we komen er samen wel uit.

HET logo.png

Unplugged Outdoor

Unplugged Outdoor is specialist op het gebied van outdoor activiteiten in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn wij een EHBO opleidingsinstituut en verzorgen we trainingen op maat. Onze expertise ligt op het gebied van eerstehulpverlening in de buitensport. Wij bieden cursussen Eerstehulpverlener aan op ons goed verzorgde locatie in Brabant en op locatie, bijvoorbeeld in company training. Naast de reguliere cursus Eerstehulpverlener, geven wij ook de cursus outdoor EHBO.

Lid worden.png

Uw bedrijf hier?

Ik word lid, klik hier.

bottom of page