Hand stapel van Happy Group

EME Prevent & Rescue

EME / Prevent & Rescue International is sinds begin jaren '90 al actief op het terrein van: Advies, begeleiding, in- en verkoop van veiligheid- en trainingsmaterialen, alsmede het verstrekken van allerhande opleidingen en trainingen op dit terrein.

Vereniging van BHV EHBO Instructeurs

Modumed

Modumed is de specialist in professionele modulaire (medische)opleidingen voor bedrijven, particulieren en industrie.

Save and Care

Save and Care biedt medische keuringen aan voor sportduikers, maar ook beroepsduikers, de offshore en de werknemers. Voor die doelgroepen levert Save and Care professionele en kwalitatief hoogstaande medische keuringen.

Tech-Medic Respons

Tech-Medic-Respons is de EHBO opleider voor Nederland en daarbuiten. Volg zelf een Eerstehulpverlener cursus.

Hand stapel van Happy Group

FRRE

FRRE verzorgt trainingen op maat en streeft bij ieder vraagstuk naar excellentie. De focus ligt bij speciale klussen, die in ogen van veel andere aanbieders 'buiten de comfort zone' liggen. Bij FRRE gaan we uit van een 'niet standaard klus', zoals de focus op calamiteitenbestrijding binnen de 'zware' industrie als specialisatie.

ARBO SAFE B.V.

De lang gezochte opleider voor je EHBO & BHV diploma. 

Wij voeren ook AED controles uit, waarbij we alle eigenschappen kunnen doormeten (lees fabrieksinstelling). Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van teams die mensen moeten redden

uit met toxische stoffen besmette locaties.

Resc. support bhv

BHV training in de eigen werkomgeving is een uitstekende manier om uw bedrijfshulpverlening effectief te organiseren. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, verzorgen wij maatwerkopleidingen.

Petra Ruijgrok Trainingen

Petra Ruijgrok Trainingen is CRBKO geaccrediteerd en verzorgt scholing/begeleiding in de Transportsector en Zwembadsector. Vakbekwaamheid en veiligheid staan centraal.

Hand stapel van Happy Group

Van Aalderen Safetytraining & advies

René van Aalderen is sinds 2006 professioneel instructeur BHV en EHBO.

Naast de standaard BHV en EHBO opleidingen heeft hij ruimte ervaring in de evenementen- en rampenhulpverlening.

Voor specialistische EHBO zoals Reanimatie/AED, Sportletsels, Wandelletsels, EHBO aan kinderen en Survival EHBO kunt u ook bij René terecht.

Zinken Training & Advies

Training en advies is een trainings- en adviesbureau dat zich richt op scholing, training en advisering van met name mensen uit het onderwijsveld.

Voshaar Outdoor & Education

De Voshaar is opgericht in 1977 en begonnen als sportcentrum met als specialisatie atletiek, loop-, conditie- en survivalruntraining.
Vanaf 2001 is de Voshaar ook opleidingsgericht bezig wat naast deeltijdopleidingen resulteerde in een Voltijd MBO Sport en Bewegen opleiding gericht op ‘Outdoor’ en ‘Wildernis’.

A.L.M.T.S. Group V.O.F.

De A.L.M.T.S.Group is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in acute hulpverlening in de evenementenzorg. Of het nu gaat om sportevenementen, house & dance-evenementen, themafeesten of het begeleiden van filmopnames;

A.L.M.T.S.Group levert voor alle gelegenheden goed opgeleide en gediplomeerde (para-) medische hulpverleners.

Hand stapel van Happy Group

Summerspring BV

Summerspring BV is gespecialiseerd in het geven in trainingen op gebied van bedrijfsveiligheid, hulpverlening en duiken.

Vymic / Divi Diving

Vymic / Divi Diving geeft een breed scala aan EHBO opleidingen. De opleidingen volgen de trainingsrichtlijnen van Divers Alert Network (DAN) en Emergency First Response (EFR) met moderne hulpmiddelen. Vanuit EFR kan ik ook instructeurs opleiden waardoor je binnen je bedrijf je eigen EHBO-trainingen kan gaan geven.

R3B Safety & Rescue

R3B Safety & Rescue is expert op het gebied van veiligheid en hulpverlening in het werkgebied van de industrie en de hulpdiensten. Als partner in veiligheid focust R3B Safety & Rescue zich op het bieden van totaaloplossingen voor veilig werken, bedrijfshulpverlening en georganiseerde redding.

Geoson B.V.

Meer informatie over Geoson vindt u hier binnenkort.

Hand stapel van Happy Group

Scuba Devil

Meer informatie over Scuba Devil vindt u hier binnenkort.

Soterios

Wij willen jou leren om hulp te verlenen als dat nodig is. Praktisch en simpel, leren door te doen en herhaling.
Eerste hulp is niet moeilijk je moet het gewoon doen.

Global-Care4U

Bij Global-care4U bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op EHBO en BHV gebied.

Uw bedrijf op deze pagina?

Wanneer u lid word van de K.V.B.E. wordt op deze pagina uw bedrijf met logo, beschrijving en website link vernoemd.

Ga naar de pagina lid worden voor meer informatie.

©2020 door K.V.B.E.