top of page

TEAMWORK & PARTNERSHIP

Wij hechten als KVBE veel waarde aan teamwork en partnership. Partners werken samen, zijn positief kritisch en aanvullend. Ze brengen dus zowel hun eigenaardigheden als “core business “ kwaliteiten mee als aanvulling op wat er al is. Zodat de som der delen aantoonbaar meer is dan het geheel. Vanuit die optiek kunnen leden of reeds bestaande partners suggesties doen over huns inziens praktische aanvullingen. In overleg met de reeds aanwezige partners en het bestuur kunnen we daar, bij akkoord, dan ook allemaal profijt van hebben.

 

Partners zijn uiteraard ook zelfstandige ondernemingen, vertegenwoordigen een bewezen meerwaarde en dragen per definitie onze brancheorganisatie een goed hart toe.

Meetup Event
MFFA.png

MFFA ® Europe

MFFA ® (Medic & Fire First Aid Europe)- specialist in professionele EHBO-cursussen voor bedrijven, particulieren en industrie. Opleider van MFFA ® Europe EHBO- & BHV-instructeurs.

Vereniging van BHV EHBO Instructeurs

K.V.B.E. (1).png

Tuenter Healthcare Solutions

Advies en projectmanagement voor zorginstellingen en bedrijven, logistieke modulaire opslagsystemen en medische hulpmiddelen.

MedicalEffectsLOGO.png

Medical Effects

Simulatiematerialen en medische special effects voor levensechte trainingen.

Het grootste assortiment drugs simulatie producten van Europa.

Daarnaast verzorgt Medical Effects

Lezingen en trainingen op het gebied van drugs en acute drugsincidenten voor Eerste Hulp en (zorg)professionals.

Prymaxx.png

Prymaxx Brandblussers

Prymaxx probeert Nederland veiliger te maken.

Prymaxx staat voor zijn innovatieve producten, met zijn eigen unieke eigenschappen die er voor zorgen dat er door iedereen sneller, beter en veiliger geblust kan worden.

97% van de huishoudens heeft geen brandblusser en dat terwijl bij een beginnende brand elke seconde telt. Vanuit die gedachte is deze innovatie ontwikkeld.

bottom of page