top of page

Corona BHV/EHBO ‘nepnieuws’

Het Covid-19 proof inrichten, lesgeven en examineren protocol van de KVBE dat reeds in Mei 2020 vastgesteld en gepubliceerd is op de mijncoronaprotocol.nl website, is gebaseerd op de ‘lockdown’ en RIVM vereisten. Dat er in de tussentijd verruimingen in de regels hebben plaatsgevonden; met alle gevolgen van dien; die daardoor intussen tevens weer gedeeltelijk zijn teruggedraaid, verandert daar dus helemaal niets aan! Wij gaan jullie dus niet via ‘nepnieuws brieven’ herinneren aan zaken die je sinds mei 2020 al behoort te weten.


Ons vastgestelde protocol is beslist niet gemaakt als “tussentijdse oplossing” die naar eigen willekeur of inzicht kan worden aangepast. Slechts onder die vastgestelde condities en daarvoor noodzakelijke aanpassingen, kunnen de BHV/EHBO lessen en examens doorgang vinden.


Om daadwerkelijk Covid-19 proof (=veilig en verantwoord) te kunnen werken, brengen wij uiteraard graag de speciaal daarvoor ontworpen WS Covid-19 proof inrichten, lesgeven en examineren onder jullie aandacht. Voorkom daarmee onaangename verrassingen en …. wees voorbereid.

Comments


Anker 1

10007 keer bekeken

bottom of page