top of page

BHV/EHBO Brancheprotocol verder aangescherpt

Daar het KVBE Brancheprotocol het eerste vastgestelde protocol is/was kunnen we nu, uiteraard op basis van voortschrijdend medisch inzicht door diverse nieuwe en daarmee actuelere publicaties van wetenschappelijk onderzoek op Corona gebied, niet talmen bij de aanscherping hiervan.


Het KVBE protocol is van oorsprong af een ‘levend document’ dat waar nodig, wordt bijgesteld en aangepast aan die wetenschappelijke onderzoeksresultaten. En is daarmee per definitie dus nooit gebeiteld in steen. Wat dat wél is, is de verplichtende Instructeur workshop waarmee je dit exact leert toe te passen in de praktijk van inrichten, lesgeven en examineren in de o.a. BHV/EHBO context.


Daar het hierbij altijd letterlijk over het zeer praktische “oorzaak-gevolg” denken en implementeren daarvan gaat, hebben wij die extra aanvullingen dus praktisch vertaald naar de BHV/EHBO praktijk. Daarom is die extra informatie uiteraard ook voor jullie van belang en kun je ook daar natuurlijk gelijk mee aan de slag.


Iedereen die deze workshop sinds mei 2020 al heeft gevolgd, krijgt deze aanvulling uiteraard via de digitale weg verstrekt via het bij ons bekende e-mail adres. Instructeurs die dit workshop aanbod nog willen gaan volgen, krijgen dat uiteraard tijdens die cursus dan haarfijn uitgelegd en toegelicht.


Vanzelfsprekend zijn daarbij ook de verregaande maatregelen op politiek terrein binnen- maar ook buiten Nederland al in meegenomen. Want inderdaad, Corona stopt niet bij de landsgrenzen!


Omdat wij door de alom optredende schijnveiligheid geen deel (willen) uitmaken van de knip-plak brancheprotocollen publicaties, gaan wij deze specifieke workshop componenten en aanvulling daarop, derhalve niet publiceren in het bestaande KVBE brancheprotocol of in onze nieuwsberichten.

留言


Anker 1

10007 keer bekeken

bottom of page